Antalya Manavgat Yangin : Antalya yangın söndürüldü mü? Manavgat yangını söndü mü ... / Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı.. Sebebi henüz bilinmeyen yangında alevler kısa sürede geniş alana yayıldı. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Antalya'nın manavgat ilçesinde farklı noktalarda çıkan orman yangını, rüzgarın vali yazıcı, orman genel müdürü bekir karacabey ile birlikte helikopterle havadan yangın söndürme çalışmalarını inceledi. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021.

Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Antalya Manavgat'ta yangın: Yerleşim yerlerine sıçradı
Antalya Manavgat'ta yangın: Yerleşim yerlerine sıçradı from www.turkiyegazetesi.com.tr
Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Turizm cenneti antalya manavgat'taki 4 ayrı noktada yangın çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Antalya afad müdürlüğü'nden 3 araç ve 11 personel bölgede görevlendirilmiştir. Yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde farklı noktalarda çıkan orman yangını, rüzgarın vali yazıcı, orman genel müdürü bekir karacabey ile birlikte helikopterle havadan yangın söndürme çalışmalarını inceledi.

Yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Antalya manavgat'ta orman yangını ! İlk belirlemelere göre yangında can kaybı olmadığı öğrenildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat kent merkezine ise kül yağdığı belirtiliyor. Antalya manavgat'ta orman yangını türkiye'nin canını yaktı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde farklı noktalarda çıkan orman yangını, rüzgarın vali yazıcı, orman genel müdürü bekir karacabey ile birlikte helikopterle havadan yangın söndürme çalışmalarını inceledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Giriş:02 temmuz 2019 17:38 güncelleme:07 haziran 2021. .manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi.

(TEKRAR) ANTALYA - Pakdemirli: "Manavgat yangını kontrol ...
(TEKRAR) ANTALYA - Pakdemirli: "Manavgat yangını kontrol ... from heyemersin.com
Antalya manavgat yangını söndürüldü mü, son durum ne? Yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesinde çıkan yangın evrenseki'ye ulaştıktan sonra 1 köyün yüzde 100'ü bir köyün ise yüzde 50'si yandı. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alan, alevlere teslim oldu. Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı.

Turizm cenneti antalya manavgat'taki 4 ayrı noktada yangın çıktı.

Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Antalya'da manavgat'a bağlı gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisinde ormanlık alanda saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı kadılar mahallesi'nde ormanda yangın çıktı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Manavgat orman i̇şletme müdürü i̇smail hacıoğlu, oymapınar baraj gölü mevkisinde çıkan orman yangınında 80 hektar alanın zarar gördüğünü söyledi. Antalya manavgat'ta orman yangını türkiye'nin canını yaktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Sebebi henüz bilinmeyen yangında alevler kısa sürede geniş alana yayıldı. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor.

Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı.

Antalya Manavgat yangınında son durum! Felaket büyük evler ...
Antalya Manavgat yangınında son durum! Felaket büyük evler ... from i.internethaber.com
Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Turizm cenneti antalya manavgat'taki 4 ayrı noktada yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde farklı noktalarda çıkan orman yangını, rüzgarın vali yazıcı, orman genel müdürü bekir karacabey ile birlikte helikopterle havadan yangın söndürme çalışmalarını inceledi. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangın saat 12.05 sıralarında yeniköy, sarılar, baraj bölgesi ve gebece bölgesinde eş zamanlı çıktı. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi sevk edildi. Antalya manavgat yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.05'te farklı noktalarda yangın başladı.

Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler önüne serdi.

Manavgat'ın kum mevkiindeki yat çekek yerinde bakım için bulunan 200 kişilik gezi teknesinde, öğle saatlerinde yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesinde çıkan yangın evrenseki'ye ulaştıktan sonra 1 köyün yüzde 100'ü bir köyün ise yüzde 50'si yandı. Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın manavgat ilçesinde farklı noktalarda çıkan orman yangını, rüzgarın vali yazıcı, orman genel müdürü bekir karacabey ile birlikte helikopterle havadan yangın söndürme çalışmalarını inceledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Yangınlara 13 dakika içinde müdahale edildi. Antalya manavgat'ta orman yangını türkiye'nin canını yaktı. Yangına 4 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile müdahale edildiği bildirildi. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Antalya manavgat'taki yangın kontrol altına alındı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Antalya manavgat'ta orman yangını ! antalya. Yangınlara 13 dakika içinde müdahale edildi.